5 populära onlinespel att spela 2022

 

Det finns många onlinespel – Battle Royales, Tactical Shooters och MMO:s – som spelarna kan utforska under 2022. Enligt en studie som utfördes på spelare mot slutet av 2021 och i början av 2022 sticker vissa spel ut som högfrekventa spelalternativ. Det betyder att dessa spel kommer att fortsätta att vara en av de viktigaste frågorna bland spelarna under året. 

 

Du kan kolla in fragster.com om du letar efter toppnyheter om spel – både online och offline. Men om du letar efter populära spel att prova på har vi täckt upp dig i det här inlägget. Läs för att hitta våra fem populära onlinespel som du bör lägga till på din lista över måste-spel för året. 

 

1. Minecraft

 

Det här spelets popularitet har fortsatt att öka för varje ny utgåva. Spelet innehåller olika scenarier där spelarna får i uppgift att underhålla och etablera sitt campus. De måste också upprätthålla kontrollen över människor, matförråd och djurbyggnader. 

 

Om du älskar actionfyllda spel är detta ett utmärkt val att överväga. Spelet finns i olika spellägen, bland annat kreativt, överlevnad, åskådare och äventyrslägen.

 

2. Fortnite Battle Royale

 

Populariteten för Fortnite Battle Royale ökade under 2018 och även om det har flest spelare och exceptionella effekter jämfört med andra spel, är det mer populärt bland män på grund av sin attraktionskraft. PUBG-spelet är ett populärt alternativ för både män och kvinnor som vill spela battle royale-spel tillsammans.

 

3. Apex Legends

 

Apex Legends har sedan det släpptes fått mycket uppmärksamhet från spelälskare. Om du är ett stort fan av battlefield-genren kommer du att älska det här spelet. 

 

Apex Legends innebär att tre medlemmar från varje lag stannar kvar på en ö för att leta efter vapen och förnödenheter. Laget med det högsta antalet överlevande medlemmar ska inte skonas. Spelet är ett head-to-head-spel som lockar spelarna.

 

4. League of Legends

 

Om du är ute efter spel med mycket konkurrens är League of Legends ett utmärkt val att överväga. Det är ett multiplayer online battle arena-spel som populärt kallas MOBA. Det utvecklades av Riot Games och kan spelas gratis. 

 

League of Legends kan spelas mellan två lag med fem spelare vardera där det ena laget försöker förstöra det konkurrerande lagets bas så snabbt som möjligt.

 

5. Splatoon 2

 

Det här spelet finns endast tillgängligt på Nintendo Switch. Det är ett fantastiskt färgglatt skjutspel i tredje person där spelarna måste använda sitt bläckfiskliknande vapen eller sin bläckfisk för att skissa på allt synligt för att sprida färg i regionen på spelets karta. 

Hur långt du kan sprida färgerna avgör din framgång i spelet. Det är värt att notera att detta spel har sålts över tio miljoner sedan lanseringen.

 

Slutsats

 

Det här är de fem bästa onlinespelen som du bör lägga till på din lista över måste-spel för 2022. Så när du är klar med att utforska dessa spel kan du ta ett steg och kolla in andra underhållande spel, till exempel Division 2, PUBG, DOTA 2, Hearthstone och Call of Duty Warzone. 

 

Leave a Comment