Altenar kommer att bygga en modern spelterminal för internationella marknader

Efter framgången med den första lanseringen gör Altenar sig nu redo att göra sitt nyligen skapade interna terminalsystem för detaljhandel tillgängligt för kunder över hela världen. 

 

Den UKGC-licensierade leverantörens terminal skapades för att leverera den första nästa generations terminallösning i branschen med en fullt anpassningsbar UX på skärmen, och den är tänkt att vara den mest banbrytande och kostnadseffektiva produkten på marknaden.

 

Altenars terminalprogramvara kommer att uppdateras regelbundet i realtid, enligt samma strategi för programvaruuppdatering som används av Silicon Valley. Altenars produkt är utformad för att förse operatörerna med samma backoffice-teknik som andra avancerade terminaler på marknaden, men den skiljer sig från andra genom att den ger en helt tom yta för spelarens UX, vilket garanterar en helt anpassad front-end-lösning med skräddarsydd tillgänglighet.

 

Altenars detaljhandelspartner kommer nu att kunna få en verkligt anpassningsbar spelupplevelse, med en front-end som är skräddarsydd för varje operatörs särskilda krav tack vare branschens enda terminalteknik i sitt slag. Altenar är nu beredd att skala upp sin produkt globalt i de 13 länder där företaget har licenser, däribland Storbritannien, Malta, Spanien, Colombia, Danmark och Sverige, som ett resultat av framgångarna i några utvalda belgiska och latinamerikanska detaljhandelsanläggningar.

 

Altenars försäljningschef, Alejandro Cazorla, sade: “Vår lösning är terminalernas Tesla, och med det menar vi den mest avancerade terminalen som finns på marknaden! Vår terminal är så tekniskt avancerad som vi kunde göra den, vilket gör den jämförbar med vad vi ser i Silicon Valley. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda helt anpassningsbara spelupplevelser för varje partner, vilket säkerställer att ingen UX är densamma. Dessutom kan vi göra detta tack vare teknik som möjliggör löpande produktuppdateringar i realtid med bara ett enda klick.

 

Vi kan garantera nästan ingen stilleståndstid, liksom en helt nästa generations spelupplevelse som kommer att locka nya demografiska grupper till detaljhandelsbutiker, tack vare central backofficehantering, mycket sofistikerade spårnings- och prestationsverktyg samt telemetri

Leave a Comment