De 4 bästa gratis Esports-spelen att spela 2022

Under åren har Esports stadigt ökat i popularitet. Många människor vänder sig nu till denna spelgenre för underhållning och inkomstgenerering. Spelutvecklare utvecklar också konsekvent spel för att tilltala ett brett spektrum av spelare.

 

Om du är ny i Esports-spel kan du vara säker på att hitta dussintals titlar som du kan spela. Det fina är att du kan spela de flesta av dem gratis. Det är bäst att spela spelen gratis innan du överväger att spela professionellt. 

 

Detta kommer att ge dig de färdigheter du behöver för att prestera bättre när du bestämmer dig för att bli professionell. Du kan hitta gott om resurser på allvideoslots.jp för att hjälpa dig att komma igång med Esports-spelandet. Låt oss titta på de fyra främsta Esports-spelen du kan spela gratis under 2022.

 

League of Legends

 

Detta är ett av de mest populära Esports MOBA-spelen i branschen, och det bästa är att det är gratis att spela. League of Legends har funnits i över ett decennium. Det är ett av de mest spelade Esports-spelen med över 150 miljoner spelare globalt. 

 

I dag har spelet uppnått status som en professionell sport i resultat. Punters satsar på spelet och nästan alla bookmakers erbjuder det som en del av sin marknad. Du kan ladda ner spelet via Riot Games officiella webbplats.

 

DOTA 2

 

DOTA 2 lanserades 2011 och är en av de gratis Esports som du kan spela. Det är ett av de mest populära spelen i branschen. Det levererar de största turneringarna när det gäller prispengar. Utan tvekan har DOTA 2 gjort några rika professionella spelare i världen. Du kan spela DOTA 2 gratis på Steam.

 

Apex Legends

 

Detta är ett annat gratis Esports-spel som har blivit mycket populärt. Dess ALGS-mästerskap 2021 spelades i fem regioner, inklusive Nordamerika, Sydamerika, APAC South, APAC North och EMEA. 

 

Prispottskombinationen för dessa fem evenemang var drygt 2 650 000 dollar. Spelet kan laddas ner gratis på den officiella webbplatsen för Apex legends. Du kan också spela det gratis på PlayStation, Nintendo Switch, Xbox eller Steam.

 

VALORANT

 

Detta är ett av de nyaste Esports-spelen i branschen. Det lanserades 2020 av Riot Games och har blivit populärt bland spelarna. Spelutvecklaren har för avsikt att förvandla VALORANT till nästa stora Esports-spel med potential att konkurrera med CS:GO från Valve. 

Spelet höll sitt 2021 VALORANT Champions-evenemang framgångsrikt, där sexton lag från olika regioner i världen deltog. Prispotten för evenemanget var 1 000 000 dollar och den första platsen kammade hem 350 000 dollar. Spelet finns att spela gratis på Playvalorant.com.

 

Slutsats

 

Det här är fyra toppspel inom Esports som du kan spela gratis. Du behöver i princip två saker för att spela Esports-spel gratis. För det första behöver du en speldator eller mobil enhet och en bra internetuppkoppling. Med dessa två är du redo för massor av gratis underhållning.

Leave a Comment