Hur fungerar bonusar för sportspel?

football field on screen of smart phone and ball with spotlight and abstract glitter light on soccer stadium, watch online soccer,soccer sport vector background concept

 

Med dussintals bookmakers som erbjuder sportspel krävs det starka marknadsföringsstrategier för att sticka ut på marknaden. Bonusar är några av de strategier som bookmakers använder för att locka till sig kunder och behålla dem. 

 

För nya spelare kan det vara svårt att förstå den enorma mängden bonusar som finns på marknaden och de tekniska detaljerna som är förknippade med att använda dem. Många tredjepartsplattformar erbjuder information och tips om bonusar för sportspel. Du kan kolla in sportwetten24 för några av dessa tips. 

 

Vilka är de vanligaste sportbettingbonusarna på marknaden och hur fungerar de?

 

Bookmakers försöker alltid överträffa varandra i kampen om en andel av den enorma spelmarknaden och att locka användare är ett sätt att skaffa sig marknadsandelar. Bonusar är den avgörande pusselbiten och spelplattformarna utnyttjar dem på bästa sätt. Här är några populära bonusar för sportspel som du kan få.

 

Insättningsbonus

 

Detta är en viss procentsats som ges på din första insättning. Det är ofta en matchningsbonus, som ger dig en viss procent av värdet på den insättning du gör och den kan variera från 10 % till 200 %. Om en bookmaker till exempel erbjuder en 100 % första insättningsbonus får du dubbelt så mycket som din insättning. 

 

Så om du till exempel sätter in 100 dollar får du ytterligare 100 dollar, vilket innebär att du har 200 dollar för ditt speläventyr. Det räcker med att nämna att det alltid finns ett tak för bonusen, som kan vara 100 dollar. Det innebär att du inte kan få mer än 100 dollar i bonus. Om du sätter in mer än 100 dollar får du fortfarande en insättningsbonus på 100 dollar.

 

Bonus utan insättning

 

Den här bonusen ger spelarna gratis pengar för att satsa. Du behöver inte göra någon insättning för att få denna insättning. Allt du behöver göra är att registrera dig hos en bookmaker så blir du berättigad till bonusen. Den här bonusen är ett populärt val för spelarna eftersom du inte behöver riskera några pengar för att satsa, men du har en chans att vinna.

 

Reload-bonus

 

Reloadbonusen belönar spelarna för deras lojalitet. Bonusen kommer i form av att fylla på spelarnas konton för att uppmuntra dem att satsa mer. Vanligtvis är det nivån på dina aktiviteter på en bookmakers webbplats som avgör hur stor din belöning är. 

 

Syftet med en reloadbonus är att belöna lojala användare, vilket innebär att om du inte är en lojal spelare på sajten är det osannolikt att du får en reloadbonus.

 

Gratis satsning

 

Som namnet antyder är det här en bonus för fri insats som du får vid din transaktion på en bookmakers webbplats. Bettingsajter ger ofta gratisspel under stora sportevenemang eller en match som bookmakern vill marknadsföra. 

 

Pengar tillbaka- och återbetalningsspecialer är också en genre av gratisspel. När det gäller money-back-specials kan en bookmaker erbjuda dig att betala tillbaka din insats om du satsar på den första målskytten i en fotbollsmatch som slutar mållös. 

 

Slutsats

 

Även om bonusar är ett bra sätt att öka din bankrulle bör du kontrollera villkoren innan du klampar in någon av dem. 

 

Leave a Comment