I Arkansas har Paysafe introducerat den digitala plånboken Skrill

Paysafe har inlett sin verksamhet i Arkansas och är ett lönsamt betalningsalternativ för iGaming-företag. Företaget har samarbetat med Quapaw Nation’s mobila sportsbook för att marknadsföra sin tjänst och ge kunder som vill sätta in eller ta ut pengar snabbt större flexibilitet. 

 

Skrill Digital lanserar iGaming-industrin i Arkansas

 

Skrill USA är ett populärt alternativ för många sport- och casinospelare och är den specifika metod som användes för att göra detta möjligt. Konsumenter spenderar mer och njuter mer av bettingprocessen när populära och föredragna betalningsalternativ integreras, enligt en nyligen genomförd PayNearMe-undersökning. 

 

Som ett resultat av detta kommer Quapaw Nationens BetSaracen Sportsbook och mobilapp att anslutas till Skrill USA e-plånbok. Kunderna kommer att finna det enkelt att sätta in och ta ut pengar som ett resultat av detta. Den digitala plånboken Paysafe är nu i drift i 22 stater, inklusive Arkansas, vilket gör den till ett av de mest utmärkande alternativen för spelare i hela landet.

 

Paysafe uppskattar denna chans 

 

I och med att övergången till fintech-lösningar blir allt vanligare och traditionella bankalternativ som bankkort och banköverföringar blir mindre, gör e-plånboken det möjligt för kunderna att registrera sig snabbt och drar nytta av ett extra skyddslager. Skrill Digital är en av de mest välkända och tillgängliga digitala plånböckerna och stöder en sömlös betalningsmekanism som gör det möjligt för användarna att snabbt och effektivt börja spela onlinespel.

Leave a Comment