Live 5:s speciella slotportfölj kommer att distribueras via Games Global

Ett nytt distributionspartnerskap mellan Live 5 och Games Global, en aggregeringsplattform, kommer att ge Live 5:s spel ett ännu större uppsving hos både nya och befintliga målgrupper under 2022 och 2023. Live 5 är en utvecklare och tillverkare av slot-innehåll för iGaming-industrin. 

 

Ökat inflytande och ökad räckvidd

 

Live 5 kommer att få chansen att utöka sin spelarbas med detta samarbete samtidigt som man konsoliderar sin nuvarande portfölj. Games Globals kunder kommer att kunna lista Live 5-spel och exponera sina spelare för det fräscha, innovativa spel som har blivit Live 5:s varumärke. 

 

Games Global kommer att fokusera på Live 5:s senaste spel, inklusive The Game With No Name, som har en helt ny mekanik som kallas Reelz-mekanik. Teamet har skapat distinkta och originella spel med enastående grafik och stöd matematik som gör spelandet helt njutbart.

 

Många topp spelautomater ingår i detta, inklusive Gems of the Nile, Lucky Golden Clover, Royal Tiger Lightning Lines, Wolf 81, Erupting Wilds, Wild Gods of Egypt, Minotaur, Fruit & Nut och många fler. Anledningen till att Live 5:s produkter är så omtyckta i första hand är att studion har hundratals distinkta titlar som bygger på riktigt fantasifulla teman och användarupplevelser. 

 

Live 5 är beroende av innovation för att skapa spelautomater 

 

Butler lovade att Live 5:s pågående utvecklingsprocess redan var genomsyrad av banbrytande spelupplägg och planerade för ytterligare innovation. Andrew Booth, CPO på Games Global, berömde också samarbetet och uttryckte sin plattforms entusiasm för Live 5:s distinkta spel.

 

Live 5 är en av de första och mest välrenommerade producenterna av spelinnehåll på nätet och erbjuder tjänster och varor för ett stort antal plattformar, inklusive serverbaserade nätverk, mobilcasinon och landbaserade spel.

Leave a Comment