Pragmatic Play sponsrar en ultramaratonlöpare för ett välgörenhetsevenemang

För att stödja välgörenhetsorganisationen Dr. Klown har Pragmatic Play samarbetat med den maltesiske idrottaren Steve Sammut Nurminen (Movie with Steve) för att springa 365 kilometer genom Sicilien. 

 

Nurminen vill tjäna in 10 000 euro till organisationen som erbjuder särskild service till barn på sjukhus på Malta och Gozo. Clownläkare tillhandahålls av Dr. Klown och är utbildade för att roa och få barn att skratta och fnissa när de är på sjukhus.

 

Pragmatic Play, som hjälper Nurminen och hans team när de tränar inför resan från Syracuse till Trapani på bara två och en halv dag under högsommaren, är sponsor för löparutmaningen. 

 

“Steve är välkänd i det maltesiska samhället för sina herkuliska prestationer inom uthållighetslöpning, och vi är mycket glada över att kunna hjälpa honom i hans nyaste häpnadsväckande ansträngning – att springa ett 365 km långt ultramaraton”, säger Julian Jarvis, vd för Pragmatic Play.

 

Vi är tacksamma över att kunna hjälpa Steve i hans ansträngningar att samla in så mycket pengar som möjligt till det arbete som Dr. Klown utför på Malta. 

 

När Steve Sammut Nurminen påbörjar sitt mest ambitiösa lopp hittills fortsätter han: “Det är en mycket spännande uppgift som kommer att pressa mig till det yttersta. Jag hoppas kunna tjäna in en stor summa pengar till Dr. Klown för att stödja det fantastiska arbete de utför. 

 

CSR-programmet på Pragmatic Play stöder organisationer och orsaker på Malta och i andra länder, och jag är glad över att samarbeta med dem för att samla in pengar till en underbar sak.

Leave a Comment