Riot Games avslöjar schemat för Rumble Stage

Riot Games, skaparen av spelet League of Legends, har släppt schemat för Rumble Stage under 2022 års inbjudan till mellansäsongen. Enligt nyheten innehåller den första dagen av evenemanget flera spännande bangers som kommer att hålla dig i sträck. Du kan hitta de senaste eSport-nyheterna på Fragster.com.

 

Vad innehåller schemat för Rumble Stage?

 

League of Legends-fans kan se fram emot att se sex häpnadsväckande matcher under den första dagen. Festligheterna kommer att börja med två av de ledande lagen i turneringen, T1 och G2 eSports. Både de europeiska kungarna och de koreanska juggernauts har gått igenom gruppspelet med 6-0 rekord. 

 

Detta visar hur starka lagen har vuxit sedan starten av Spring Split 2022. Det är också värt att nämna att evenemanget också kommer att avslöja en av de två längsta vinstslingorna i den kommande matchningen. 

 

Till att börja med är T1 fortfarande obesegrad sedan början av året och G2 har inte heller förlorat en enda match sedan dess exceptionella genomgång av 2022 LEC Spring Playoffs i april. Det tredje obesegrade laget i MSI var Kina-baserade Royal Never Give Up. Detta lag kommer att ta sig an Evil Geniuses och G2 klockan exakt 4:00 CT respektive 6:00 CT.

 

Höjdpunkter i schemat för öppningsdagen för MSI 2022

 

  • T1versus G2 Esports: 3:00 på morgonen CT
  • Evil Geniuses mot Royal Never Give Up: 04:00 CT
  • PSG Talon mot Saigon Buffalo: 5:00 CT
  • G2 Esports mot Royal Never Give Up: 06:00 CT
  • Saigon Buffalo mot Evil Geniuses: 7:00 CT
  • PSG Talon mot T1: 8:00 CT

 

Rumble Stage startar den 20 maj och pågår till och med den 24 maj. Här kommer sex topplag från turneringen att spela mot varandra två gånger under fyra dagar. I slutet av Rumble Stage kommer de fyra bästa lagen att gå vidare till knockoutfasen och de två sämsta lagen kommer att slås ut. 

 

Spänningsnivåerna för evenemanget förväntas öka betydligt jämfört med gruppspelsmatcherna som spelades tidigare under månaden. Många av de presenterade matcherna i grupperna var ensidiga, vilket gjorde att fler lag gick obesegrade än i MSI:s historia. 

 

Kanske är det för det bästa eftersom hela de bästa lagen som återstår från etappmatcherna nu kommer att gå mot varandra och kämpa för en chans till ära. All action kommer att vara tillgänglig för alla tittare när MSI 2022 återupptas fredagen den 20 maj klockan 3:00 CT.

 

Mer information om MSI

 

MSI är en global ledare och det mest betrodda varumärket inom eSport- och spelvärlden. Varumärket har samarbetat med över femton professionella eSport-team över hela världen. 

Alla MSI Gaming-produkter utformas av ett exceptionellt och erfaret R& D-team och testas på fältet av professionella spelare. Dessa professionella spelare har konsekvent uppnått enastående resultat inom eSport-spelvärlden.

Leave a Comment