TCSJOHNHUXLEY debuterar på iGB Live

På det kommande iGB Live! kommer TCSJOHNHUXLEY att fira ett antal milstolpar (5-8 juli, Amsterdam RAI). Det välkända spelföretaget kommer inte bara att göra sin iGB-debut vid detta evenemang, utan även sin första personliga närvaro i Europa sedan pandemin.

 

“Vi är naturligtvis glada över att kunna visa upp våra produkter och interagera med kunderna efter att ha varit borta så länge på grund av Covidrestriktionerna”, säger Nicci Smith, managing director UK/Europa. Vår iGaming-tjänst har vuxit och fått betydelse i takt med att online-marknaden har förändrats, och den står nu för en betydande del av vårt företag. Vi anser att detta är den perfekta tidpunkten för att lyfta fram våra banbrytande produkter eftersom det ger oss möjlighet att nätverka med onlineindustrin vid ett särskilt evenemang.

 

“Det råder ingen tvekan om att branschen saknar live-evenemang, och TCSJOHNHUXLEY har stor nytta av att våra konsumenter kan se, röra och använda våra varor. Vi försökte alla komma på kreativa sätt att visa upp våra varor under pandemin, men det finns inget som kan jämföras med att tala med kunderna personligen, och därför är iGB Live! så viktigt – inte bara för oss, utan för hela branschen. 

 

“Allt detta har en inverkan på den dagliga verksamheten, så det är självklart viktigt att planera i förväg”, fortsätter Smith. Med detta sagt tjänar vi på att vara ett företag som både är tillräckligt stort för att kompensera vissa av dessa svårigheter och tillräckligt litet för att kunna anpassa sig till förändringar.

 

“En viktig drivkraft för tillväxten har varit det faktum att många av våra varor för sektorn är skräddarsydda konstruktioner som gör det möjligt för oss att ge operatörerna verkligt unika lösningar. Med hjälp av dessa samarbeten har vi kunnat leverera innovativa, vinstgenererande produkter eftersom vi har etablerat starka band med våra onlinekunder. Detta förklarar varför onlinespelbranschen väljer TCSJOHNHUXLEY som leverantör av utrustning för live-spel.

Leave a Comment