Unibet upprätthåller Nederländernas ansvarsfulla spelande

Den återkommande sportsbooken från Kindred Group, Unibet, har infört ett nytt program kallat Unibet Impact i den nederländska spelbranschen. Syftet med detta program är att skydda etiska och ansvarsfulla spelstandarder samtidigt som man bekämpar bedrägerier och korruption inom sportspel. 

 

Unibet Impact tillkännages av Kindred Group. 

 

Programmet är helt inriktat på att finansiera initiativ som koncentrerar sina ansträngningar på att öka ansvarstagande och säkerhet inom spelindustrin. Unibet har satt sig för att fokusera på tre pelare för att uppfylla programmets mål.

 

Dessa pelare består av en relation med European Football for Development Network, en välgörenhetsmatch med Telstar och De Graafschap samt ytterligare engagemang inom amatörsporten. 

 

Genom denna allians har Unibet utsetts till officiell partner för EFDN i landet och kommer att se till att organisationen främjar de bästa säkra spelmetoderna. Naturligtvis är inte alla nöjda med Unibets nyligen ökade närvaro i landet. 

 

Ett exempel är att vissa har kritiserat alliansen mellan Ajax FC och Unibet, men Unibet är angelägen om att motbevisa kritikerna. Lennart Kessels, general manager för Unibet Nederländerna, välkomnade samarbetet och förklarade att Unibet har för avsikt att försvara spelbranschen och aktivt arbeta för att bekämpa matchfixning, sportspel och annan olaglig verksamhet.

 

Kindred Group önskar delta mer i nationell idrott generellt. Samtidigt ingick Unibet relationer med de ovannämnda partnerna från Telstar och Graafschap för att säkerställa att Unibet kan genomföra sina pliktpelare. För att vara värd för tävlingen kommer Unibet att samarbeta med Simon Kistemaker. 

 

Sport för amatörer och mer exponering 

 

Den här säsongen kommer företaget att finansiera 50 lag som en del av sitt åtagande att stödja amatörsporter. Som en del av Unibets positiva varumärkesförstärkning i Nederländerna kommer lag som ansöker att få märkesmärkta tröjor, strumpor, shorts och kitbags. På landets reglerade spelmarknad har Unibet vuxit snabbt. Det var tvunget att lämna tidigare eftersom marknaden höll på att avregleras, men återvände i juni.

Leave a Comment