Wizard Games och BetMGMM samarbetar för New Jersey

BetMGM, en av de främsta operatörerna inom iGaming och interaktiva spel i USA, har ingått ett nytt avtal om innehåll med Wizard Games, ett dotterbolag till NASDAQ-noterade NeoGames. Wizard Games kommer därmed att lansera sin katalog av unika spel på marknaden i New Jersey. 

 

Wizard Games introducerade BetMGM på NJ-marknaden.

 

Detta är den andra delstaten i USA där Wizard Games gör sitt spelutbud tillgängligt tack vare ett samarbete med BetMGM. Tidigare i år debuterade företaget i West Virginia och hittills har samarbetet varit fruktbart. 

 

Bland de främsta spelen som publiceras av Wizard Games finns Wolf Riches, Dragons of the North och Spirit of Mustang. Företaget har skapat mer än 120 spel, varav dessa bara är några få. Wizard Games lyfts dessutom fram på Pariplays Fusion, en plattform som samlar 12 000 titlar och ger snabb och enkel distribution över hela linjen.

 

Joey Hurtado, vd för Wizard Games, berömde chansen att teckna ett andra partnerskap med BetMGM på så få månader och sade: “Vårt partnerskap med BetMGM är ett partnerskap som vi är oerhört stolta över, så vi är naturligtvis glada över att expandera till New Jersey, en av de mest ikoniska spelmarknaderna i USA. Vi är glada över att utöka vår närvaro i Nordamerika eftersom våra spel fortsätter att sälja bra i USA. 

 

BetMGMM uppskattar partnerskapets tillväxt

 

Oliver Barlett, spelchef på BetMGM, var lika entusiastisk över idén att visa upp den distinkta och banbrytande spelmekaniken som Wizard Games har skapat. Enligt Barlett har BetMGM varit nöjd med hur bra spelen har fungerat hittills. Alla vill utvidga detta lönsamma partnerskap till en ny marknad. 

 

En etablerad leverantör av spelvaror är Wizard Games. Företaget har etablerat sig i ett antal länder runt om i världen och säkrat de nödvändiga licenserna för att erbjuda spelartiklar i länder som Latinamerika, Kanada, Europa, USA och andra. 

 

För att öka räckvidden och engagemanget i dessa partnerskap följs Wizard Games lanseringar av potenta spelifieringsverktyg som distribueras tillsammans med spelen.

Leave a Comment